Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla al cacao
- 180 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 130 g di burro freddo, a tocchetti
- 80 g di zucchero
- 2 tuorli
Crema
- 60 di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- crema gianduia, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37.2 g
- Yağ
- 39.7 g
- Doymuş Yağ
- 22.8 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 163.3 mg
Alternatif tarifler
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2sa
Rotolo ai frutti rossi
2sa
Crostata con rose di mele
2sa
Cheesecake al torroncino
4h 30min
Bombette di Carnevale ripiene
1sa
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1sa
Torta pinguino
1sa 30 dk
Torta estasi
45 dk
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Macarons
1sa 30 dk
Lasagne zucca e salsiccia
2sa