Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto pan brioche
- 250 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
- 1 melanzana grigliata, a listarelle
- 1 zucchina grigliata, a listarelle
- ½ peperone giallo grigliato, a listarelle
- ½ peperone rosso grigliato, a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di formaggio Asiago a pezzi
- 1 tuorlo per spennellare
- 20 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1595 kJ / 381.2 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 46.8 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 862 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rustici alla scarola
10 godz.
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3ωρ. 20 λεπτ.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1hod. 20min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Danubio salato
3h
Focaccia barese
2h 55 min
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h