Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 300 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di funghi porcini freschi a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
Ravioli
- 50 g di burro
- 2 rametti di salvia fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1422.6 kJ / 340 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 35.8 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 92 g
- Sodyum
- 274.6 mg
Alternatif tarifler
Risotto carciofi e speck
40 Min
Funghi ripieni di salsiccia
40 Min
Liquore al mirto
1680h
Tortelloni alle cime di rapa
4h 30 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Ravioli luganega e porcini
2 godz.
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Ravioli tricolore
1h 45 min
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40 min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 godz.