Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g di acqua
- 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
- 400 g di lenticchie secche
- 100 g di riso Parboiled
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro (isteğe bağlı)
- 15 g di aceto
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle a fette (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e piselli
35min
Pasta con lenticchie rosse e salsiccia
35min
Riso e crema di ceci
40 min.
Pasta zucca e cavolo riccio
45min
Zuppa di farro e legumi
45min
Pasta e fagioli cannellini
40 min.
Pasta e ceci (TM6)
40 min.
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min.
Pasta patate e provola
55 min.
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e lenticchie
50min