Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tahini Yogurt
- 170 g silken tofu, any type, cut into pieces
- 170 g plain yogurt
- 45 g tahini
- 1 tsp honey
- 1 tsp vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ⅛ tsp black pepper, ground
Miso Mushrooms
- 30 g water
- 395 g shiitake mushroom, fresh, thinly sliced
- 30 g butter, salted
-
2
tsp mirin
veya 2 tsp sherry wine, dry - 1 tsp soy sauce
- 1 tsp sweet soy sauce (Kecap Manis) (see Tip)
- 1 tbsp red miso paste (or akamiso)
- 1 pinch white pepper, ground, to season
- 4 slices sourdough bread
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2516.2 kJ / 601.4 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 86.9 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 1523.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Salmon Miso Soup
30 Min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 Std.
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1h 30min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Breakfast Bread Pudding
50 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min