Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Piri Piri Sauce
- 3 garlic cloves
- 4 chillies, type Fresno, fresh, stems removed, halved
- 2 - 4 'chile de árbol' chillies, dried, to taste
- ½ tsp ground smoked paprika
- 1 tsp salt, coarse
- ½ tsp oregano, dried
- 100 g extra virgin olive oil
- 45 g red wine vinegar
- 1500 - 1600 g whole chicken, spatchcocked (see Tip)
Vegetable Salad and Grilling
- 450 g mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)
- 100 g mayonnaise
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 ½ tbsp Dijon mustard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3665 kJ / 876 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 63 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 904 mg
Alternatif tarifler
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Prawn Biryani
1h 15min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Lemon Garlic White Rice
35min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min