Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le bouillon
- 1 dorade grise, entière (environ 800 g)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 1 c. à soupe d'aiguilles de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 1000 g d'eau
Les canederli
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de mie de pain
- 20 g de lait
- 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé, pour les canederli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3423.7 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 95.8 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 691.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cheesecake sans cuisson au basilic
4h 20min
Canestrelli (Biscuits italiens aux jaunes d'oeufs)
1h 25min
Fond de viande
45 menit
Sablés irlandais
1h
Salsa d'avocat et de tomatilles
10 Min
Aguachile de crevettes
15min
Gin tonic infusé à l'ananas
Değerlendirme yok
Hornazo
Değerlendirme yok
Frittata
35 menit
Steak frotté au café avec salsa aux câpres
35 menit
Poulet BBQ façon Caroline du Nord, pain de maïs à la poêle
3h 25 min
Sauce pour salade César
10 Min