Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuille de basilic frais, prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- sel, au goût
- poivre noir moulu, au goût
- crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 986 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau
1 godz.
Petits pains plats, purée d'avocat et œufs
2h
Bruschetta melon-poivron
25 min
Salade de pommes de terre aux légumes fermentés
93 Std.
ATELIER menu 2
1 godz.
ATELIER menu 1
1 godz.
Truffes à la noisette
1h 10min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1 godz.
Salade de fruits cuits sous-vide
40min
Pancakes de pommes de terre irlandais (boxty)
35 min
Minifocaccias fantaisies
2 godz. 15 min
Ile flottante à la réglisse
35 min