Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g boneless stewing lamb, diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
- 30 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
veya 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 15 g unsalted butter, diced
- 440 g Guinness®
- 400 g water
- 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
- 1 bay leaf
- 200 g celery, cut in pieces (3 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2348.8 kJ / 561.4 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Karbonhidrat
- 31.1 g
- Yağ
- 35.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 756.6 mg
Alternatif tarifler
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Guinness® Bread
1óra 45p
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Strawberry Layer Cake (TM5)
Değerlendirme yok
Creamy Pea Soup
40 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1óra
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2óra
Asian-style Beef Stew
2óra 30p