Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g boneless stewing lamb, diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
- 30 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
veya 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 15 g unsalted butter, diced
- 440 g Guinness®
- 400 g water
- 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
- 1 bay leaf
- 200 g celery, cut in pieces (3 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2348.8 kJ / 561.4 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Karbonhidrat
- 31.1 g
- Yağ
- 35.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 756.6 mg
Alternatif tarifler
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Ham, Egg and Chips
30 min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Mince and Tatties
1h 10min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Chicken with Peppers and Rice
1h