Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g su
- 255 g diş sarımsak, kabuklu, sapı çıkarılmış, yaklaşık 3 baş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1590.6 kJ / 380.2 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 84.5 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 67.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ekmek Kırıntıları
5min
Haşlanmış Makarna
25min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 godz. 25 min
Fırınlanmış Havuç
30min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Quark
15 godz. 20 min
Vanilya Şurubu
30min
Patates Salatası
1 Std.
Damla Sakızlı Dondurma
10 godz. 25 min
Vanilya Şekeri
72h
Yoğurtlu Havuç
50 Min
Karamel Sos
1 Std. 30 Min