Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g su
- 255 g diş sarımsak, kabuklu, sapı çıkarılmış, yaklaşık 3 baş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1590.6 kJ / 380.2 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 84.5 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 67.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26h 50min
Patates Salatası
1 godz.
Rozbif
5h 30min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Vanilya Şekeri
72h
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26h 50min
Kısır
30min