Cihazlar ve Aksesuarlar
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 50 dk
15 dilim
Malzemeler
-
çavdar unu250 g
-
tam buğday unu250 g
-
su ılık480 g
-
taze maya ufalanmış25 g
-
keten tohumu40 g
-
kabak çekirdeği içi40 g
-
ay çekirdeği içi40 g
-
tuz10 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 dilim
Sodyum
266.9 mg
Protein
5.4 g
Kalori
663.2 kJ /
158.5 kcal
Yağ
3.4 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Karbonhidrat
27.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fırından Ekmekler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2sa 50 dk
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1sa 20 dk
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2sa
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2sa 30 dk
Yoğurtlu Ekmek
3sa
Patates ve Kefirli Ekmek
1sa 50 dk
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5sa
Çavdarlı Yassı Ekmek
2sa 10 dk
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Karabuğdaylı Ekmek
2sa 30 dk
Tencerede Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Zeytinyağlı Ekmek
2sa 10 dk