Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g çavdar unu
- 250 g tam buğday unu
- 480 g su, ılık
- 25 g taze maya, ufalanmış
- 40 g keten tohumu
- 40 g kabak çekirdeği içi
- 40 g ay çekirdeği içi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 663.2 kJ / 158.5 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 27.6 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 266.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20 min
Haşlanmış Karabuğday
25 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Cevizli Pratik Ekmek
45min