Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g çavdar unu
- 250 g tam buğday unu
- 480 g su, ılık
- 25 g taze maya, ufalanmış
- 40 g keten tohumu
- 40 g kabak çekirdeği içi
- 40 g ay çekirdeği içi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 663.2 kJ / 158.5 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 27.6 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 266.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Köy Ekmeği
2h
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Baget ekmek
3 Std. 45 Min