Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 5 pincées de vanille en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g de beurre doux, en morceaux
La pâte briochée
- 75 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, type 55
- 1 pincée de sel
- 25 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel, ramolli
- farine de blé, pour fariner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1407.1 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 46.7 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 124.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan sans pâte
6h
Rolls au crémeux citron
2h 45min
Tarte au sucre
3h 50min
Crème pâtissière au caramel
50 min
Bûchette framboise et chocolat blanc
16 Std.
Coquille de Noël (brioche)
2h 30min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Gâteau damier
2h
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min
Gâche vendéenne
12h 55min
Brioche extra crémeuse
2sa 15 dk
Tarte au libouli
2h 45min