Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 388.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone del Ringraziamento
1 godz. 30 min
Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
35min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25u.
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1 godz. 30 min
Croque Madame
3h 30min
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30min
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1 godz. 10 min
Tacchino tonnato sottovuoto
2 godz. 40 min