Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 19.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Carote tiepide alla salvia
35 min
Cavolfiori gratinati
50min
Spinaci al burro
30 min
Zucchine alla menta
30 min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Finocchi alla valdostana
40 min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h