Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 19.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolfiori gratinati
50min
Carote tiepide alla salvia
35min
Finocchi alla valdostana
40min
Zucchine alla menta
30min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Carote al Marsala
25min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Peperoni alla piemontese
55min
Peperoni marinati
55min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Asparagi alla parmigiana
50min
Catalogna con olive e capperi
50min