Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 19.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Cavolfiori gratinati
50min
Salmone all'arancia con agretti
40 min.
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min.
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min.
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min.
Finocchi alla valdostana
40 min.
Carote tiepide alla salvia
35min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min.