Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pere Williams pelate, a cubetti (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 21.2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto alla birra
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Spaghettoni cacio e pepe
25min