Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pere Williams pelate, a cubetti (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 21.2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 Min
Risotto bianco con porri e mela
30 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min