Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di salsiccia fresca, spellata e sbriciolata
- 230 g di farro perlato (cottura 30 minuti)
- 150 g di vino rosso
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
veya 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 21.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Minestra di patate
50 dk
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 Min
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa di baita
45 Min
Vellutata di patate e robiola
45 Min
Minestrone d'orzo
1 Std.
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50 dk
Zuppa di farro e castagne
1 Std. 10 Min
Minestra di cereali e ceci
45 Min
Zuppa montanara
1 Std.
Insalata di farro e pollo
45 Min