Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dentes de alho
- 20 g gengibre fresco
- 1 malagueta vermelha s/ sementes, mais q.b. p/ guarnecer
- 80 g cebola roxa
- 300 - 350 g manga madura cortada em pedaços
- 1 pimento amarelo (120 g aprox.), s/ sementes, cortado em pedaços
- 40 g manteiga de amendoim
- 400 g leite de coco
- 100 - 150 g cubos de gelo (isteğe bağlı)
- ½ c. chá de coentros em pó
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta
- Coentros, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Caju torrado s/ sal q.b. p/ guarnecer
- Óleo de sésamo, tostado q.b. p/ regar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1413.5 kJ / 337.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 26.8 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 310.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vichyssoise com maçã verde
Değerlendirme yok
Risoto de pera com gorgonzola
30 Min
Polenta com ragu de grão de bico
Değerlendirme yok
Xarém de bacalhau com tomate confitado
1h
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40 Min
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1 Std. 25 Min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30 Min
Caril de frango e espargos thai
1 Std. 15 Min
Sopa fria de manga e pepino
15 Min
Salada de morango e burrata com pesto - TM6
20 Min
Vichyssoise
40 Min
Sopa fria de curgete e parmesão
1h