Uyumlu sürümler
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Banana ice cream
- 2 ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 1 tsp cocoa powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp xanthan gum
- ½ tsp sea salt
Corn husk stock
- 1 sweet corn cob, kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
Bread praline
- 30 g sourdough bread
- 2 tsp unsalted butter
Corn spun toffee
- 250 g caster sugar
- 20 g glucose syrup
- 50 g vinegar
- 1000 g water
Assembly
- sea salt flakes, to sprinkle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2190.1 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 100.7 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 311.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Waffle cones
35 min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 menit
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 menit
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h