Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto met oesterzwam en champagne
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porties
Malzemeler
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
480.9 mg
Protein
15.3 g
Kalori
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Yağ
27.4 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
10.5 g
Karbonhidrat
69.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
140 jaar Vorwerk
16 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hollandaise saus
Değerlendirme yok
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Değerlendirme yok
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 dk
Zalm en venkel risotto
25 dk
Pindakaas
5 dk
Pad Thai
45 dk
Pikante Kip met Kokosrijst
Değerlendirme yok
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1sa 25 dk
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1sa 20 dk
Waterzooi van Kip
1sa
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 dk