Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina + q.b.
- 200 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 tuorli
- 1 uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 20.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan al salmone affumicato
45min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min.
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8hod. 20min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Flan di cavolfiore
45min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min.