Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia di maiale a pezzetti
- 100 g di funghi porcini freschi a fettine
- 1 galletto disossato pronto per la farcitura (1 kg circa)
- 20 g di burro fuso
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2555 kJ / 610.8 kcal
- Protein
- 57.5 g
- Karbonhidrat
- 18.9 g
- Yağ
- 34.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1099.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Spagnolette siciliane
1h 15min
Tomaselle liguri
1 Std. 30 Min
Menù: Filetti di pesce in salsa verde con fagiolini; riso pilau; mousse limone e basilico (Bimby Friend)
55min
Cocktail di gamberi (TM6)
1 Std. 30 Min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 Std.
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min