Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Emmental a pezzi
Besciamella
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 50 g farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di tagliolini secchi
- pangrattato q.b.
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2383.7 kJ / 569.7 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Karbonhidrat
- 52.1 g
- Yağ
- 28.4 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 658.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Frittatine di pasta
3 Std. 30 Min
Bostrengo
1hod. 30min
Mondeghili
40 Min
Cannelloni alla zucca e provola
1hod. 50min
Torta di tacchino
2hod. 30min
Quiche alle cipolle
1hod. 30min
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 Min
Polpette di peperoni
1 Std.
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min