Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pere
- 2 pere Kaiser, pelate e a fette
- 10 acini di uva, a metà e senza semi
- 20 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 507.7 kJ / 121.3 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 133.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd (TM6)
3h 40min
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1 godz.
Orzo con pollo al miele con pesto
45 min
Salmone marinato
2 godz. 30 min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2 godz.
Tramezzini tricolore
5h 20min
Tagliata di frutta esotica (TM6)
30min
Zabaione con crumble di frutta secca
1 godz.
Pan dei morti
1 godz.
Torta salata asparagi e ricotta
1 godz.
Crostata di pere e noci
1 godz. 30 min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 godz. 30 min