Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pere
- 2 pere Kaiser, pelate e a fette
- 10 acini di uva, a metà e senza semi
- 20 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 507.7 kJ / 121.3 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 133.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40 Min
Minestra imperiale tricolore
1 Std. 30 Min
Torroncini abruzzesi
3h 30 min
Mini Linzer torte (senza glutine)
2h
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3h 40min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 min
Cracker al farro
2h
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Panna cotta alle pesche
3óra 15p
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min