Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 4 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di semola + q.b.
Ripieno
- 150 g di prosciutto crudo a pezzi
- 300 g di formaggio Squacquerone
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2146.3 kJ / 513 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Karbonhidrat
- 39.7 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 727 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli alla carbonara
1 godz. 30 min
Vincisgrassi
2h 30min
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1h
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1 godz. 40 min
Minestra imbottita
1 godz. 30 min
Ravioli alla valtellinese
1 godz. 45 min
Bussolà alla vicentina
1h
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30min
Cappelletti reggiani
2 godz.
Pesche dolci
2 godz.
Ragù di carne e verdurine
30min
Canederli al formaggio
1h