Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 4 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di semola + q.b.
Ripieno
- 150 g di prosciutto crudo a pezzi
- 300 g di formaggio Squacquerone
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2146.3 kJ / 513 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Karbonhidrat
- 39.7 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 727 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli di Santo Stefano
2h
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min
Panini bovoli
4 Std.
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Ravioli di magro con salsa di caprino alla menta
1 Std. 30 Min
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Pane all'acqua
4 Std.
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1 Std. 30 Min
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min