Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 4 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di semola + q.b.
Ripieno
- 150 g di prosciutto crudo a pezzi
- 300 g di formaggio Squacquerone
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2146.3 kJ / 513 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Karbonhidrat
- 39.7 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 727 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canederli agli spinaci
2h 30min
Cous cous con Feta e melanzane
30 Min
Orzotto con zucchine e formaggio di capra
Değerlendirme yok
Minestra di pasta, patate e cozze
40 Min
Pane agli spinaci
3 Std.
Ravioli alla valtellinese
1h 45 min
Melanzane ripiene alla Norma
1 Std.
Gnocchi di broccoli
1 Std.
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1 Std.
Focaccia millebolle
28sa
Torta salata funghi e patate
1hod. 30min