Risotto agli asparagi
TM6

Risotto agli asparagi

4.8 (26 değerlendirme)

Malzemeler

  • 35 g di cipolla a listarelle
  • 350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 80 g di vino bianco secco
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 20 g di burro
  • Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1745.5 kJ / 417.2 kcal
Protein
8.7 g
Karbonhidrat
66.8 g
Yağ
12.4 g
Doymuş Yağ
4.1 g
Lif
5.3 g
Sodyum
1174.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler