Spätzle with Mushroom Cream
TM6 TM5

Spätzle with Mushroom Cream

5.0 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g mixed dried mushrooms
  • 1 Tbsp fine sea salt, plus 1 tsp
  • 300 g plain flour
  • 3 medium eggs
  • 150 g whole milk
  • 30 g sunflower oil
  • 90 g water, plus extra for cooking spätzle
  • 300 g double cream
  • ½ heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    veya ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 4 tsp furikake seasoning, homemade

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1686.9 kJ / 403.2 kcal
Protein
11.7 g
Karbonhidrat
59.2 g
Yağ
12.7 g
Doymuş Yağ
7 g
Lif
2 g
Sodyum
631.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler