Cihazlar ve Aksesuarlar
Spätzle with Mushroom Cream
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (isteğe bağlı)4 tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
631.3 mg
Protein
11.7 g
Kalori
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Yağ
12.7 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
59.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
5 Ingredients
70 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Geode Cake
4sa
Chai Vanilla Mocktail
45 dk
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1sa 20 dk
Tahini
25 dk
Asparagus Risotto
45 dk
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3sa 30 dk
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 dk
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2sa 5 dk
Candied Coffee Pistachio Nuts
1sa
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 dk
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 dk
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 dk