Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stock
- 170 g onions, cut into pieces
- 85 g carrots, cut into pieces
- 85 g celery, cut into pieces
- 20 sprigs fresh parsley
- 3 sprigs fresh thyme
- 1815 g fish stock
- 2 carrots, cut on the bias (6 mm/¼ in.)
Gefilte Fish
- 455 g fresh white fish, boneless, skinless, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 3 large eggs
- 130 g matzo meal
- 1 tsp kosher salt
- Belgian endive, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- ground horseradish, ready-made with beets, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 575 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rose Harissa
20 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Walnut Fresh Cheese and Whey Soda Bread
12h 15min
Gefilte Fish
1 Std. 10 Min
Steamed Fennel Bulbs
Değerlendirme yok
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Sabayon (Zabaglione)
15 menit
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 menit