Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stock
- 170 g onions, cut into pieces
- 85 g carrots, cut into pieces
- 85 g celery, cut into pieces
- 20 sprigs fresh parsley
- 3 sprigs fresh thyme
- 1815 g fish stock
- 2 carrots, cut on the bias (6 mm/¼ in.)
Gefilte Fish
- 455 g fresh white fish, boneless, skinless, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 3 large eggs
- 130 g matzo meal
- 1 tsp kosher salt
- Belgian endive, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- ground horseradish, ready-made with beets, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 575 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1u. 20min
Green Smoothie
10min
Eggplant Stacks
1h 35min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Charoset
10min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1h 15min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min