Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stock
- 170 g onions, cut into pieces
- 85 g carrots, cut into pieces
- 85 g celery, cut into pieces
- 20 sprigs fresh parsley
- 3 sprigs fresh thyme
- 1815 g fish stock
- 2 carrots, cut on the bias (6 mm/¼ in.)
Gefilte Fish
- 455 g fresh white fish, boneless, skinless, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 3 large eggs
- 130 g matzo meal
- 1 tsp kosher salt
- Belgian endive, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- ground horseradish, ready-made with beets, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 575 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Millet
1h 40min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1h
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Sushi Rice
1h 5min
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Clam Boil
55min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Gefilte Fish
1h 10min
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Basic Bulgur
35min
Plain Yogurt in Varoma
12h
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min