![Dim sum 'Shao mai' Dim sum 'Shao mai'](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154305.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g carrot
Shao mai dough
- 50 g water
- 180 g flour
- 1 egg
Filling
- 300 g pork belly meat with its fat, boneless, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 15 - 20 g fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)
- 5 - 10 g fresh ginger, thinly sliced (isteğe bağlı)
- 270 g raw prawns, peeled, fresh or frozen
- 1 tbsp sugar
- 2 tbsp light sesame oil (30 g, see tip)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp cornflour (starch)
- oil, for greasing
- flour, for dusting
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork and prawn dumplings
55min
Prawn Dumplings
1h 15min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Japanese Cheese Tarts
1h 55 phút
Yu Sang
1h
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 Min
Steamed Papaya Milk
50min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Thai burgers
30min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Char siu bao pork buns
6h 35min