Cihazlar ve Aksesuarlar
Dim sum 'Shao mai'
Hazırlık 1sa 25 dk
Toplam 2sa
40 pieces
Malzemeler
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (isteğe bağlı) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
3 g
Kalori
240 kJ /
57 kcal
Yağ
3 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5sa 40 dk
Pan-fried Bao Buns
1sa 30 dk
Mala Bakkwa
4sa 35 dk
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Hot and sour soup
20 dk
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2sa 30 dk
Tomato Soup Paste
35 dk
Hot and sour soup
55 dk
Mushroom Beef Balls
50 dk
Dim Sum 'Shao Mai'
2sa
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1sa 5 dk
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1sa 25 dk