Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pancar, besleyicinin geniş kısmına sığacak parçalar halinde kesilmiş
- 300 g havuç, uçları kesilmiş
- 100 - 150 g Roman marulu, sert kök kısmı kesilip atılmış, besleyiciye sığacak şekilde kesilmiş
- 1 parça limon kabuğu, sarı kısımları, soyucu ile şerit şeklinde soyulmuş (yakl. 4 cm x 1 cm)
- 40 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g portakal suyu
-
20
g bal
veya 20 g agave şurubu - 20 g elma sirkesi
- 50 g sızma zeytinyağı
- ½ tk pul biber
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş, servis etmek için
- frenk soğanı, 3 cm'lik parçalar halinde kesilmiş, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 846.7 kJ / 202.4 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 694.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Kereviz Salatası
10 min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Tavuklu ve Körili Darı
35 Min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 Min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 Std.
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 Min
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 min