Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pancar, besleyicinin geniş kısmına sığacak parçalar halinde kesilmiş
- 300 g havuç, uçları kesilmiş
- 100 - 150 g Roman marulu, sert kök kısmı kesilip atılmış, besleyiciye sığacak şekilde kesilmiş
- 1 parça limon kabuğu, sarı kısımları, soyucu ile şerit şeklinde soyulmuş (yakl. 4 cm x 1 cm)
- 40 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g portakal suyu
-
20
g bal
veya 20 g agave şurubu - 20 g elma sirkesi
- 50 g sızma zeytinyağı
- ½ tk pul biber
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş, servis etmek için
- frenk soğanı, 3 cm'lik parçalar halinde kesilmiş, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 846.7 kJ / 202.4 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 694.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 godz. 30 min
Elmalı Sıcak Çay
40min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Elmalı Tart
1 godz.
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8u.
Mango ve Acı Biberli İçecek
10 min
Hint Usulü Çay
10 min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3h 25 min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min