Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 320 g su
- 10 g tuz
- 510 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra un
- 25 g taze maya, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1162 kJ / 273 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Yoğurtlu Ekmek
3h
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1h 20 min
Sütlü Ekmek
2h 35 min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Cevizli Pratik Ekmek
45min