Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g romaine lettuce, halved to fit in feeder tube
- 600 g Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g blue cheese, crumbled, divided
- 50 g toasted hazelnuts, chopped, divided
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 25.8 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 460.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stock paste
3h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Mini Classic Polish "torts"
2h 30 min
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Berry Liqueur
25min
Virgin Passion Fruit Mojito
10 min
Hojicha Canelé
1h 20min
Citrus dust
4h 10min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min