Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa de menta
- 1 limón amarillo
- 15 g hojas de menta frescas
- 15 g hoja de cilantro
- ½ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
Cordero
- 8 chuleta de cordero, cualquier tipo hueso en
- 2 ramita de romero
- ½ cditas de sal
- ⅛ cditas de pimienta negra molida
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 1850 g de agua (suficiente para sumergir completamente las bolsas, pero no superior a la capacidad máxima del recipiente)
- 30 g de jugo de limón amarillo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3159.1 kJ / 755.1 kcal
- Protein
- 62.9 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 53.4 g
- Doymuş Yağ
- 17.6 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 1485.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa Húngara de hongos
30 Min
Aderezo de vegetales
10 Min
Mole vegano
40 min
Ensalada de hinojo, apio y manzana verde
Değerlendirme yok
Chapati sin gluten
30 Min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1 godz.
Sopa de papa al curry TM6 (Pelar)
35 min
Prime rib con glaseado de miel y romero
2 Std. 30 Min
Kasoundi de jitomate (salsa de jitomate y mostaza)
2 Std.
Mojito virgen de maracuyá
10 Min
Mole Express
50 min
Mojo de ajo
15 Min