Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00
- 130 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 5 tuorli
Farcia
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 8 tuorli
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa al pecorino
- 140 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di latte intero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di guanciale a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3458.7 kJ / 826.7 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 52 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1575.2 mg
Alternatif tarifler
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 Std.
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1 Std.
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1 Std. 30 Min
Ravioli senza via di scampo
2 Std.
Broéto chioggiotto
1 godz. 10 min
Follia ai tre cioccolati
6sa
Cheesecake meringata
3 Std. 30 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Pappardelle alla papalina
30 Min