Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di cipolla a metà
- 10 g di farina
- 70 - 80 g di cubetti di prosciutto crudo
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 350 g di brodo di carne
- 1 dado per brodo vegetale
- 600 - 700 g di verdure miste surgelate
- 4 uova sode, tagliate in quarti (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1026.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Triglie in salsa piccante
30 min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1h 25min
Gulasch di agnello
1h 10 min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2h 10 min
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1h 45 min
Ossobuco Sottovuoto
12 Std. 40 Min
Spezzatino di vitello in cestino di pane
6hod. 30min
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50 min
Polpette di agnello
55min
Pollo piccante allo zenzero
45 Min
Falsomagro alla siciliana
3 Std. 30 Min
Tiramisù all'arancia e pistacchi
3 Std. 30 Min