Uyumlu sürümler
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blackberry vinegar snow
- 5 gelatine leaves, silver
- 180 g water, plus extra to soak
- 40 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 250 g fresh blackberries
Burnt tahini custard
- 500 g thickened cream
- 100 g honey
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g tahini
- 5 gelatine leaves, silver
- water, to soak
Poached quinces
- 850 g water
- 150 g red wine
- 400 g caster sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 3 star anise
- 2 cinnamon quills
- 2 whole cloves
- 2 dried bay leaves
- 2 whole black peppercorns
- 2 quinces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2560.2 kJ / 611.9 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 80.2 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 52.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin and ginger soup
35min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Agedashi tofu
30min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Kvass fermented beetroot salad
168 Std. 15 Min
Rustic homemade tofu
24 Std. 30 Min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Traditional hommus
25h 5min