Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Porreestange (ca. 2-3 cm Durchmesser)
- 900 g Wasser
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 geh. EL Minzblätter, frisch
- 120 g Feta, in Stücken
-
150
g Camembert, in Stücken
veya 150 g Brie, in Stücken - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- Olivenöl zum Einfetten
- 25 g Butter
- 150 g Polenta (Maisgrieß)
- 30 g geriebener Parmesan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 817 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Karamellcreme (Flan)
3hod.
Grüne Salatsuppe
40 min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45 min
Kartoffel-Kräuter-Kuchen
2hod.
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5h 15min
Tomaten-Brot-Suppe, Spinat-Omelett-Rolle, Ratatouille
1 Std. 5 Min
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1h 40min
Endiviensalat-Suppe
35min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 min
Bohnenpüree
10 Min
Polenta-Pie
1h 50min
Graupenrisotto
50 min