Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Porreestange (ca. 2-3 cm Durchmesser)
- 900 g Wasser
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 geh. EL Minzblätter, frisch
- 120 g Feta, in Stücken
-
150
g Camembert, in Stücken
veya 150 g Brie, in Stücken - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- Olivenöl zum Einfetten
- 25 g Butter
- 150 g Polenta (Maisgrieß)
- 30 g geriebener Parmesan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 817 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta
1h 15min
Gorgonzola-Törtchen mit Birne
1h 30min
Ehenbichler Festtagskuchen (Nussschnitten)
4 Std. 30 Min
Gemüsepastete in Filoteig
1h 20min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1h 15min
Spargel-Quiche
1h 10min
Apfelkuchen mit Guss
1h 20min
Kürbisauflauf
1 Std. 50 Min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40 min.
Rosenkohl-Brokkoli-Galettes
1h 30min
Früchtebrot
2h 40min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1h 40 min.