Roggenfladenbrot

Roggenfladenbrot

4.3 18 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 10 dk
8 Stück

Malzemeler

  • Haferflocken
    70 g
  • Wasser
    500 g
  • frische Germ zerbröselt
    20 g
    2 TL Trockengerm, (8 g)
  • Honig
    2 EL
  • Sonnenblumenöl etwas mehr für die Hände
    100 g
  • Roggenmehl
    200 g
  • Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen
    380 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Fenchelsamen, ganz (isteğe bağlı) nach Geschmack
    ½ - 1 TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Protein 9 g
Kalori 1738 kJ / 415 kcal
Yağ 14 g
Lif 4.8 g
Karbonhidrat 61 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...