Ciabatta

Ciabatta

4.1 18 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 8sa 30 dk
2 Stück

Malzemeler

Weizensauerteig
  • Wasser, heiß
    1000 g
  • Wasser lauwarm
    150 g
  • Sauerteig (Weizensauerteig z. B. von Seitenbacher®)
    15 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    150 g
Hauptteig und Fertigstellung
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    260 g
  • frische Hefe (siehe Tipp)
    5 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    400 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Wasser, heiß
    1000 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Sodyum 2420 mg
Protein 35 g
Kalori 4255 kJ / 1017 kcal
Yağ 5 g
Lif 7.9 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 203 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...