Popietas de trucha en salsa de mostaza

Popietas de trucha en salsa de mostaza

4.5 4 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 20 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 170 - 200 g de puerros (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
  • 8 filetes de trucha fresca sin piel ni espinas espolvoreados con sal y pimienta
  • 100 g de caldo de verduras
  • 1 pellizco de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de nata (35% de grasa)
  • 15 g de mostaza de Dijon
  • 1 - 2 cucharadas de estragón fresco picado
    1 - 2 cucharadas de cebollino fresco, picado

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 563.8 mg
Protein 181.9 g
Kalori 6036 kJ / 1443 kcal
Yağ 70.7 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 19.2 g
Karbonhidrat 8.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...