Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salat
- 150 g grüne Äpfel, ungeschält, geviertelt
- 150 g Staudensellerie
- 150 g Fenchelknollen, in Spalten
- 20 g Dill
- 80 g Öl
- 15 g Dijon-Senf
- 50 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Honig, flüssig
- 15 g Rotweinessig
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 224 kJ / 53 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 26 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sellerie-Salat
10min
Waldorfsalat mit Eiern
45min
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15min
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20 Min
Gurkensalat
10min
Sellerie-Salat
10min
Coleslaw
10min
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Möhren-Fenchel-Salat
30min
Blumenkohl-Apfel-Salat
5min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10min