Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade and Teriyaki Glaze
- 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
- 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
- 60 g mirin
- 100 g maple syrup, pure
- 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
Salmon with Broccoli and Rice
- 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 1000 g water
-
340
g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
veya 340 g sugar snap peas - black sesame seeds, toasted, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 green onion, thinly sliced, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 74.1 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1499.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Beef Stroganoff
40 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Steamed Cumin Beef Buns
2h 30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3 Std.
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Japanese ramen noodle soup
1hod. 50min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Apple Peel Cider Sangria
1 Std. 30 Min