Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade and Teriyaki Glaze
- 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
- 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
- 60 g mirin
- 100 g maple syrup, pure
- 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
Salmon with Broccoli and Rice
- 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 1000 g water
-
340
g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
veya 340 g sugar snap peas - black sesame seeds, toasted, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 green onion, thinly sliced, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 74.1 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1499.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
One Pot Noodles
30min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Lemon Garlic Salmon
2j 20 menit
Baja-Style Fish Tacos
30min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Chili Oil Noodles
30min