Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Butter
- 600 g pouring (whipping) cream (see Tips)
- 1000 g chilled water
Flavouring
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only or 1 tsp dried thyme
- 1 garlic clove
- ½ tsp lemon zest
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
- 2 - 3 pinches smoked salt or salt of choice, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 140 g
- Kalori
- 8741.2 kJ / 2089.2 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 222.6 g
- Doymuş Yağ
- 138.1 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 695 mg
Alternatif tarifler
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Plum paste
1h
Butter
10 Min
Mayonnaise
5 min
Caramelised red onion chutney
24h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Pizza sauce
30min