Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Butter
- 600 g pouring (whipping) cream (see Tips)
- 1000 g chilled water
Flavouring
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only or 1 tsp dried thyme
- 1 garlic clove
- ½ tsp lemon zest
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
- 2 - 3 pinches smoked salt or salt of choice, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 140 g
- Kalori
- 8741.2 kJ / 2089.2 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 222.6 g
- Doymuş Yağ
- 138.1 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 695 mg
Alternatif tarifler
Lemon Caper Aioli
10min
Ras el hanout
10min
Lemon Caper Aioli
10min
Pimento Spread
5min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Plum paste
1h
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6u. 20min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Cooked mayonnaise
5min