Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan en morceaux (2 cm)
- 350 g de poireaux, partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
- 30 g de beurre
- 250 g de semoule de maïs, type bramata, grosse mouture, cuisson 40 minutes)
- 1 gousse d'ail, pressée
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 80 g de lardons
- 200 g de marrons, surgelés, décongelés et coupés en deux
- 3 c. à soupe d'eau
- 4 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto à la tomate et burrata
30min
Risotto à la courge
35min
Risotto au citron et épinards
30min
Potée de riz à la courge
50min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Risotto alle cinque P
30min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Papet vaudois
55 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Polenta et ragoût de champignons
45min