Cihazlar ve Aksesuarlar
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
201 mg
Protein
10 g
Kalori
1544 kJ /
369 kcal
Yağ
11 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
57 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix Cutter (TM5)
27 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Garden Green Crêpes
1sa 15 dk
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 dk
Allergen Free Overnight Oats
8sa
Couscous Cake with Fruit
1sa 50 dk
Octopus and Potato Salad
40 dk
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1sa
Wholemeal Focaccia
2sa 35 dk
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1sa 5 dk
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 dk
Leftover Vegetable Hummus
10 dk
Walnut and Blueberry Bran Pancakes
1sa
Classic Banana Bread
1sa 25 dk