Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 72.3 g
- Doymuş Yağ
- 28.3 g
- Lif
- 22.6 g
- Sodyum
- 1289.9 mg
Alternatif tarifler
South African curry mince
45 min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min
South African yellow rice
20 min
Traditional bobotie
1h 30min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Vegetable and herb seasoning
4h
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Malva pudding
50 min
Buttermilk rusks
29h 25min