Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
- 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
- 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh basil leaves, torn, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 455.4 mg
Alternatif tarifler
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Shakshuka
50 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Fennel Risotto
35 min