Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk suyu
- 1200 g su
- 700 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 100 g havuç, mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş
- 100 g kereviz kökü, mümkünse tek parça
- 50 g pırasa, 2 parçaya bölünmüş (isteğe bağlı)
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
Çorba
- 80 g tel şehriye
- ¼ - ½ demet maydanoz yaprağı, taze, doğranmış
- limon, servis etmek için (isteğe bağlı)
- karabiber, servis etmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1235 kJ / 295 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3h 40min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1sa 40 dk
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 dk
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 dk
Etli Taze Fasulye
1h 10min