Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk suyu
- 1200 g su
- 700 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 100 g havuç, mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş
- 100 g kereviz kökü, mümkünse tek parça
- 50 g pırasa, 2 parçaya bölünmüş (isteğe bağlı)
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
Çorba
- 80 g tel şehriye
- ¼ - ½ demet maydanoz yaprağı, taze, doğranmış
- limon, servis etmek için (isteğe bağlı)
- karabiber, servis etmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1235 kJ / 295 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 20 min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Değerlendirme yok
Patates Salatası
1h
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 Min