Cihazlar ve Aksesuarlar
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Tavuk suyu
-
su1200 g
-
tavuk budu, derili, kemikli tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş700 g
-
havuç mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş100 g
-
kereviz kökü mümkünse tek parça100 g
-
pırasa (isteğe bağlı) 2 parçaya bölünmüş50 g
-
soğan orta boy, ikiye bölünmüş1
-
tuz damak tadına göre1 ½ - 1 ¾ tk
Çorba
-
tel şehriye80 g
-
maydanoz yaprağı, taze doğranmış¼ - ½ demet
-
limon (isteğe bağlı) servis etmek için
-
karabiber (isteğe bağlı) servis etmek için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
18 g
Kalori
1235 kJ /
295 kcal
Yağ
16 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
17 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1sa 40 dk
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 dk
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1sa 30 dk
Tereyağı
40 dk
Kremamsı bezelye çorbası
40 dk
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3sa 25 dk
Tavuklu ve Körili Darı
35 dk
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 dk
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1sa 20 dk
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 dk
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1sa 30 dk