Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
TM5 TM31 TM6

Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası

4.5 (65 değerlendirme)

Malzemeler

  • 150 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
  • 150 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
  • 100 g alabaş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
  • 1 adet kapya biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
  • 1 adet yeşil elma, çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş
  • 2 - 3 sap kereviz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (isteğe bağlı)
  • 8 - 10 dal karışık taze ot, sadece yaprakları (örn. dereotu, maydanoz vs.)
  • 30 g kabak çekirdeği içi
    veya ay çekirdeği içi
  • 25 g zeytinyağı
  • 1 ½ - 2 yk limon suyu
  • 1 tk bal
  • 1 ½ - 2 tk hardal
  • ½ - ¾ tk tuz

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
489 kJ / 107 kcal
Protein
2.7 g
Karbonhidrat
11.3 g
Yağ
6.8 g
Lif
3.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler