
Cihazlar ve Aksesuarlar
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)150 g
-
kırmızı lahana parçalara bölünmüş (4-5 cm)150 g
-
alabaş parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
-
kapya biber parçalara bölünmüş (4-5 cm)1 adet
-
yeşil elma çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş1 adet
-
kereviz (isteğe bağlı) parçalara bölünmüş (3-4 cm)2 - 3 sap
-
karışık taze ot sadece yaprakları (örn. dereotu, maydanoz vs.)8 - 10 dal
-
kabak çekirdeği içi30 g
-
zeytinyağı25 g
-
limon suyu1 ½ - 2 yk
-
bal1 tk
-
hardal1 ½ - 2 tk
-
tuz½ - ¾ tk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
107 kcal /
489 kJ
Protein
2.7 g
Yağ
6.8 g
Karbonhidrat
11.3 g
Lif
3.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Pratik Lezzetler
21 Tarif
Türkiye
Türkiye

Ramazan'a özel sağlıklı tarifler
30 Tarif
Türkiye
Türkiye