Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di cavolo riccio, a pezzi
- 120 g di gherigli di noci + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta integrale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3326.3 kJ / 795 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 52.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 228.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Pasta broccoli e acciughe
40min
Pasta integrale in crema di broccoli e acciughe (Bimby Friend)
30min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2h 20min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Pasta al pesto di cavolo nero
40min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Pasta verze e pancetta
40min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min