Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g unsalted butter
- 100 g onion, cut into quarters
- 100 g celeriac, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 70 g parsnip, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g turnip, cut into pieces (2-3 cm)
- 25 g plain flour
- 20 g dried bush tomatoes (optional)
- ¼ tsp ground lemon myrtle
- ¼ tsp ground saltbush
- ¼ tsp ground sea parsley
- ¼ tsp bush tomato powder
- ¼ tsp ground pepperleaf
- ¼ tsp ground wattleseed
- 30 g tomato paste
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 50 g red wine
- 250 g water
- 500 g emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1517.7 kJ / 362.8 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 23.9 g
- Yağ
- 13.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 234 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Mole verde with chicken
1óra
Classic zabaglione
15 min
Brown Rice Congee
30min
Sardines with tomato couscous
55min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Honey cake
49ωρ. 30 λεπτ.
Penne with mussels
1h 5min
Persian honeycomb bark
1h 30 min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min